PRESSEMELDING • Kristiansand 22. januar 202021 • «Spis Ute Uka» 15.-21. mars 2021

SPIS UTE UKA VINTER-UTGAVEN UTSETTES TIL 15.-21. MARS 2021!

Årets første utgave av restaurantfestivalen «Spis Ute Uka», som er Sørlandet største matfestival, utsettes. Den arrangeres alltid første uka i februar, men er i år flyttet til uke 11, 15.-21. mars, på grunn av nåværende regler og tiltak i henhold til Covid-19.

«Spis Ute Uka» er festivalen hvor byens spisesteder inviterer til matkupp. Hvert spisested serverer en hovedrett til enten kr. 100,-, kr.125,- eller kr. 150,- gjennom hele uka. «Spis Ute Uka» er en unik mulighet å oppdage og utforske byens restauranter og prøve noen nye og annerledes spisesteder, samt kanskje få seg en ny favoritt eller stamsted! 

Matkulturen har blomstret i Kristiansand de siste årene. Å spise ute er blitt en sentral del av hverdagslivet og en populær fritidsaktivitet. 

Vi ønsker å gjennomføre matfestivalen. Restaurantene trenger støtte og besøk, men om restriksjonene endrer seg, kan vi måtte utsette festivaluka til senere på våren.

Vi gleder oss til at alle restauranter kan åpne som normalt, dele sin matglede og sitt gode vertskap. Vi vet at mange gleder seg til mange gode og trygge opplevelser på byens spisesteder fremover.

Vi gleder oss til ønske alle velkommen til bords under «Spis Ute Uka»!

 

For mer informasjon kontakt:
Prosjektleder, Henning Ross Vestavik, E-post: henning@mjas.no, mobil: 92 82 68 88
Salg- og markedsansvarlig, Morten Johansen, E-post: morten@mjas.no, mobil: 415 61 485