PRESSEMELDING • Kristiansand 10. mars 2017 • «Spis Ute Uka» 5.-11. februar 2018

Matfestivalen «Spis For 100» omprofileres til «Spis Ute Uka»

På grunn av varslet prisvekst og lønnsvekst i Norge ser festivalen det helt nødvendig å omprofilere og utvikle konseptet for å møte fremtiden.

Konseptet vil være det samme: «Byens spisesteder inviterer deg til matkupp første uka i februar»

Vi følger nøye med på hva som er trenden i utlandet, hos lignende matfestivaler, og har hentet inspirasjon fra bl.a. Københavns «Dining Week», Londons «Restaurant Festival» og New Yorks «Restaurant Week», nå når vi skal spisse og tilrettelegge konseptet for fremtiden. Vi vil i fremtiden tilby ulike tilbud, fra de ulike spisestedene, hvert spisested vil servere en måltidsopplevelse til sterkt redusert pris hele festival uka.

Endringen gjør det mulig for spisestedene å velge mellom å servere en hovedrett til kr. 100,-, kr. 125,- eller kr. 150,- gjennom festival uka. Det vil være helt naturlig at en café vil ha et mer rimelig tilbud enn en gourmetrestaurant.

Med denne utviklingen og omprofileringen vil festivalen være klar for å begeistre i fremtiden og for å ønske byens befolkning velkommen til matkupp på byens spisesteder, første uka i februar, i mange år fremover.

Velkommen til bords!